10η Συνδιάσκεψη Γυναικών ΟΤΟΕ την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL

Η ΟΤΟΕ, προκήρυξε το 31ο Πανελλαδικό Συνέδριό της για τις 27-29 Νοεμβρίου 2015.

στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL / (Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, Στάση Μετρό: "Ευαγγελισμός", έναντι Hilton)

Η Γραμματεία Ισότητας πριν από κάθε Συνέδριο του Κλάδου διοργανώνει την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη γυναικών ΟΤΟΕ, μια ημέρα πριν από το Συνέδριο, με στόχο να διαμορφώσει το πρόγραμμα δράσης της για την επόμενη τριετία.

Οι συνδιασκέψεις αυτές δεν αποτελούν για μας μια τυπική διαδικασία. Αντίθετα, θεωρούμε, ότι είναι το σημαντικότερο γεγονός για τις γυναίκες τραπεζοϋπαλλήλους και η αρμόζουσα διαδικασία για να εκτιμήσουμε τις σημερινές συνθήκες και τις εξελίξεις στις Τράπεζες, ώστε να αναζητήσουμε τη διασφάλιση και κατοχύρωση της παρουσίας της Γυναίκας εργαζόμενης μέσα σε αυτές.

Κεντρικό μας θέμα είναι:

«ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ»

Στις συνδιασκέψεις των Γυναικών συμμετέχουν:

  • Οι γυναίκες σύνεδροι της ΟΤΟΕ
  • Οι εκλεγμένες και αποσπασμένες στα Δ.Σ. των Συλλόγων-Μελών της ΟΤΟΕ
  • Οι εκλεγμένες στα Ν.Π. της ΟΤΟΕ
  • Οι εκλεγμένες στα Δ.Σ. των Ασφαλιστικών Ταμείων και Συνεταιρισμών των Τραπεζών
  • Οι εκλεγμένες στις Ε.Α.Κ. του Λεκανοπεδίου Αττικής
  • Οι συναδέλφισσες που συμμετείχαν στην Γραμματεία Ισότητας της ΟΤΟΕ και των Συλλόγων.

Πιστεύουμε, ότι η βοήθειά σας πρέπει να στοχεύει στο να ενημερωθούν και να διευκολυνθούν οι συγκεκριμένες εργαζόμενες να συμμετέχουν στην 10η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Γυναικών, ώστε όλες μαζί να συμβάλουν και να διαμορφώσουν τις προτάσεις και τις ενέργειες του συνδικαλιστικού κινήματος στις Τράπεζες σ' αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι συναδέλφισσες δικαιούνται συνδικαλιστική άδεια για την Πέμπτη 26/11. Σε όσες θα έρθουν από την περιφέρεια θα δοθεί επιπλέον άδεια και για την Παρασκευή 27/11. Όπου χρειαστεί, θα δοθεί άδεια και για την Τετάρτη 25/11. Για την καλύτερη οργάνωσης της Συνδιάσκεψης, παρακαλούμε για όσες συναδέλφισσες πρέπει να ζητηθεί συνδικαλιστική άδεια να δηλώνονται: το Κατάστημα, ο Αριθμός Μητρώου στην Τράπεζα, τηλέφωνο & φαξ εργασίας, email.

Οι συμμετοχές πρέπει να ολοκληρωθούν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Νοεμβρίου και να αποσταλούν εγγράφως στη Γραμματεία της ΟΤΟΕ, στο φαξ 210-3640429 ή στο email: otoe@otoe.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη Συνδιάσκεψη επικοινωνείτε με τη Γραμματεία ΙΣΟΤΗΤΑΣ της ΟΤΟΕ (συν. Σοφία Κάντα, τηλ.: 2103388279, 2103388293) ή με τη Γραμματεία της ΟΤΟΕ (τηλ. 2103388287).