Με στρατηγική κατευνασμού (αποζημιώσεις) η Εθνική κλείνει το παρελθόν 

Με την στρατηγική αυτή τα διαζύγια είναι συναινετικά στην Εθνική τράπεζα.


Με στρατηγική κατευνασμού δηλαδή αποζημιώσεις η Εθνική τράπεζα κλείνει τις εκκρεμότητες με το παρελθόν και στόχος αυτών των κινήσεων είναι τα διαζύγια να έχουν συναινετικό χαρακτήρα.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής κατευνασμού η διοίκηση της Εθνικής τράπεζας αποφάσισε όταν αποχώρησε ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης να του δώσει ως αποζημίωση 600 χιλιάδες ευρώ στο πλαίσιο της 25ετούς παραμονής του στην Εθνική και μάλιστα σε υψηλόβαθμες θέσεις.
Έτσι έκλεισε η υπόθεση Φραγκιαδάκη. 


Εν τω μεταξύ την ίδια στρατηγική θα επιδιώξει η Εθνική τράπεζα με την Νέλλη Τζάκου την Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής.
Η Τζάκου εμπλέκεται στην υπόθεση με τα POS από την Κίνα και η κατάληξη είναι στις τρέχουσες εξελίξεις όπου προσεχώς θα αποχωρήσει από την Εθνική Τράπεζα.
Όμως η Εθνική σεβόμενη την μακροχρόνια συνεργασία και τον ρόλο της Τζάκου στην τράπεζα φαίνεται ότι αναζητάει φόρμουλα ώστε να λάβει αποζημίωση υπό την μορφή της εθελουσίας εξόδου.
Έτσι μαζί με τα χρήματα που θα λάβει έως το τέλος του 2018 περίπου 60 χιλιάδες ευρώ μεικτά θα πάρει και την εθελουσία έξοδο.
Με βάση ενδείξεις η αποζημίωση που θα λάβει μπορεί να ξεπεράσει τις 380 χιλιάδες ευρώ.
Με την στρατηγική αυτή τα διαζύγια είναι συναινετικά στην Εθνική τράπεζα.