Νέα τροπή - Και τα εκτελεστικά μέλη της Alpha θα ψηφίσουν για τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο 

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ ουσιώδης έως καταλυτικής σημασίας γιατί οι ισορροπίες αλλάζουν και θα μπορούσε να ειπωθεί ότι έρχονται τα πάνω κάτω....στην Alpha bank


Μια νέα σημαντική τροπή λαμβάνουν οι εξελίξεις ανάδειξης νέου διευθύνοντος συμβούλου στην Alpha bank καθώς με βάση ασφαλείς πληροφορίες όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και προφανώς και τα εκτελεστικά θα ψηφίσουν για τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο.
Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ ουσιώδης έως καταλυτικής σημασίας γιατί οι ισορροπίες αλλάζουν και θα μπορούσε να ειπωθεί ότι έρχονται τα πάνω κάτω.


Τα βασικά στοιχεία είναι τα εξής
1)Τι θα ψηφίσουν τα εκτελεστικά μέλη
2)Τι θα ψηφίσουν οι έλληνες
3)Τι θα ψηφίσουν τα ξένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου
4)Τι θα ψηφίσει ειδικά ο Shahzard Shahbaz
5)Τι θα ψηφίσει ο εκπρόσωπος του ΤΧΣ.
Με βάση πολύ έγκυρη πηγή που μίλησε στο bankingnews αναφέρονται τα εξής «από την στιγμή που στο nomination committee οι ξένοι δεν κατάφεραν να επιβάλλουν την θέση τους, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και άπαξ και θα ψηφίσουν και τα εκτελεστικά μέλη εκτιμώ ότι ο ένας εκ των δύο υποψηφίων - εάν δεν αποσυρθεί ο δεύτερος - θα κερδίσει με σημαντική διαφορά.
Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η απόφαση τελικώς στο διοικητικό συμβούλιο τέλη Νοεμβρίου 2018 να εκλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος είναι υπέρ μιας συγκεκριμένης υποψηφιότητας, η οποία υποστηρίζεται ένθερμα από το εσωτερικό της τράπεζας»