Συμμετοχή Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στον 36o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ενισχύει τη συμμετοχή των μελών του επιστρέφοντας το 50% του κόστους εγγραφής!

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα θα συμμετάσχει και φέτος -για έβδομη συνεχόμενη χρονιά- στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αθλητικά γεγονότα αλλά και μια μεγάλη γιορτή που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο κέντρο της Αθήνας. Τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες δρομείς από όλον τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται καταξιωμένοι μαραθωνοδρόμοι του διεθνούς στίβου, ερασιτέχνες αθλητές αλλά και άνθρωποι όλων των ηλικιών που αγαπούν το τρέξιμο και τον αθλητισμό και διανύουν τις αποστάσεις μόνο για τη χαρά της συμμετοχής.

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ενθαρρύνοντας τη μαζική άθληση των εργαζομένων καλύπτει και φέτος αποκλειστικά για τα μέλη του το 50% του κόστους κάθε εγγραφής στην ομάδα i-run.

Με αυτόν τον τρόπο, το κόστος της κάθε ατομικής συμμετοχής για τα μέλη του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για τον πρωινό αγώνα δρόμου των 5 χλμ. στα 8,5€ (από τα αρχικά 17€) 330 συμμετοχές
  • Για τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. στα 11,5€ (από τα αρχικά 23€) 330 συμμετοχές
  • Για το Μαραθώνιο των 42 χλμ. στα 15€ (από τα αρχικά 30€) 60 συμμετοχές
  • Για τον Αγώνα Παιδιών 1,2 χλμ. (για γεννηθέντες τα έτη 2006, 2007, 2008) χωρίς κόστος συμμετοχής. 80 συμμετοχές

Από το κόστος της κάθε συμμετοχής τα 5 € θα προσφερθούν για κοινωνικό σκοπό.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.

  • Όσοι συνάδελφοι μέλη του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο με την ομάδα "i-run" εγγράφεστε μέσω της ειδικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στο internetbanking της Τράπεζας επιλέγοντας την ένδειξη: αιτήσεις/αίτηση για Μαραθώνιο (με τη διαδικασία δηλαδή που προβλέπεται από το σχετικό μήνυμα στην Εσωτερική Επικοινωνία) και αποστέλλετε το αποδεικτικό της  αίτησης συμμετοχής/κατάθεσης με το λογαριασμό σας στοfax του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. 2103215988 ή στο διεπιλογικό 19945, ώστε να λάβετε με επιστροφή την έκπτωση 50%.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των 800 συνολικά διαθέσιμων συμμετοχών που έχει εξασφαλίσει η ομάδα i-run.

  • Για τους συμμετέχοντες στην ομάδα i-run έχει δρομολογηθεί και φέτος πρόγραμμα δωρεάν ειδικών προπονήσεων, που θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη. Θα λάβετε σχετικές ενημερώσεις για τις προπονήσεις, την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής και του τεχνικού t-shirt της ομάδας, μετά τη λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής.
  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία Αθλητισμού του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στο τηλ. 2103349927 (διεπιλογικό 19927) ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. στο τηλ. 2103349999 (διεπιλογικό 19999). 

Σας περιμένουμε όλους στην ομάδα μας!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ !

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Μότσιος                                            Θύμιος Παπαγιάννης