Τραπεζική εξυπηρέτηση τα απογέματα και τα Σάββατα προσφέρουν οι τράπεζες σε συγκεκριμένα καταστήματα του δικτύου

Αν και η χρήση των νέων τεχνολογιών έχει καταστήσει ...αχρείαστη την επίσκεψη σε καταστήματα, για όσους πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρώσουν μία συναλλαγή δια ζώσης, οι τράπεζες έχουν προνοήσει να τους διευκολύνουν τη ζωή. 

Άλλωστε, όσο κι αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία, κάποια στιγμή η επίσκεψη σε μία τραπεζική μονάδα είναι απαραίτητη.

Είτε για λόγους ενημέρωσης του πελάτη ή για την ολοκλήρωση μία συναλλαγής που δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, πχ. την κατάθεση μίας επιταγής.

Όλα τα καταστήματα διευρυμένου ωραρίου

Τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, οι μεγάλες τράπεζες λειτουργούν καταστήματα τόσο τα απογεύματα όσο και τα Σάββατα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν αυτούς που δεν μπορούν να τα επισκεφτούν τις εργάσιμες ώρες.

Πρόκειται για τα εξής:

  • Alpha Bank

Τα ακόλουθα καταστήματα παραμένουν ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 18:00 και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 15:00:

  • ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ - Πατριάρχου Ιωακείμ 2
  • ΨΥΧΙΚΟΥ - Λεωφόρος Κηφισίας 214

- Το Κατάστημα Αερολιμένος Αθηνών παραμένει ανοικτό από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 18:00 και το Σάββατο, την Κυριακή και τις αργίες από τις 9:00 έως τις 16:00.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο Κατάστημα, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 15:15 έως τις 18:00 καθώς και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, εκτελεί μόνο ταμειακές συναλλαγές.

- Στη Θεσσαλονίκη ανοιχτό παραμένει από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 17:00 το ακόλουθο κατάστημα:

  • ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - Τσιμισκή 43