Τρίτη μέρα κατάληψης του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Τρίτη μέρα κατάληψης του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, το κρατικό κανάλι ΕΡΤ1 για τρίτη μέρα καλύπτει το θέμα της κατάληψης του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας από τους συνταξιούχους που ζητούν τη καταβολή της επικούρησης που έχει διακοπεί για περισσότερους από 12 μήνες. 

Πρωτόγνωρα πράγματα για τα τραπεζικά δεδομένα που πλήττουν το κύρος της Εθνικής Τράπεζας και έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό κ. Φλαμπουράρη ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά τη λύση του θέματος.

Από ότι φαίνεται δεν υπολόγισαν την έκταση του προβλήματος ούτε την ξαφνική κατάληψη του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας αφού τράβηξε τα βλέμματα όλης της Ελλάδας παρά την ελλειπή κάλυψης του θέματος από τα μεγάλα ενημερωτικά μέσα που προς το παρόν σιωπούν.

Η κάλυψη του θέματος απο την κρατική ΕΡΤ1 δεν είναι τυχαία και θέτουν νέα δεδομένα στις εξελίξεις του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΜΕΙΟΥ) ΛΕΠΕΤΕ, αφού η επιστολή που έφτασε στα χέρια των Ευρωπαϊκών αρχών αλλά και του OLAF δημιουργεί θόρυβο έξω και από την χώρα και ίσως χρειαστεί οι αρμόδιοι να δώσουν εξηγήσεις και περισσότερες πληροφορίες τι είναι ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΛΕΠΕΤΕ και που είναι ή καλύτερα που πήγαν και από ποιους τα λεφτά του λογαριασμού.