Συνδικαλιστικά νέα

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται αλληλέγγυος στο απερίγραπτο δράμα που ζουν οι κάτοικοι αλλά και οι συνάδελφοι μας, που δοκιμάζονται από την καταστροφική μανία των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Σύλλογός μας είχε προφορική ενημέρωση από τον κ. Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού σχετικά με την εθελουσία έξοδο. Σύμφωνα με αυτήν οι όροι της εθελουσίας είναι ίδιοι με τους όρους που ίσχυαν στην προηγούμενη. Η μόνη διαφορά θα είναι στο ποσό αποζημίωσης του βοηθητικού προσωπικού το οποίο θα ανέλθει στα 40.000 ευρώ. Δεν θα υπάρξει Πράξη...

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τρίτων Εταιριών Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.Τ.) αποστέλλει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. και εύχεται καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνέλευσής σας προς το κοινό όφελος όλων των συναδέλφων της Ε.Τ.Ε.

Η Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών Εθνικής Τράπεζας (Δη.Κ.Α.Με.Ε.Τ.) σε συνεργασία με ανεξάρτητες δημοκρατικές δυνάμεις συνιδρύσαμε τον Σύλλογο Εργαζομένων Τρίτων Εταιριών Εθνικής Τράπεζας (Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.Τ.).

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 24 Φεβρουαρίου 2018, το 4ο Συνέδριο της παράταξής μας, με την μεγάλη και ενεργή συμμετοχή αντιπροσώπων από τα καταστήματα και όλους τους εργασιακούς χώρους, του κέντρου και της περιφέρειας.