Συνδικαλιστικά νέα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τρίτων Εταιριών Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.Τ.) αποστέλλει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. και εύχεται καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνέλευσής σας προς το κοινό όφελος όλων των συναδέλφων της Ε.Τ.Ε.

Η Δημοκρατική Κίνηση Ανεξάρτητων Μελών Εθνικής Τράπεζας (Δη.Κ.Α.Με.Ε.Τ.) σε συνεργασία με ανεξάρτητες δημοκρατικές δυνάμεις συνιδρύσαμε τον Σύλλογο Εργαζομένων Τρίτων Εταιριών Εθνικής Τράπεζας (Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.Τ.).

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 24 Φεβρουαρίου 2018, το 4ο Συνέδριο της παράταξής μας, με την μεγάλη και ενεργή συμμετοχή αντιπροσώπων από τα καταστήματα και όλους τους εργασιακούς χώρους, του κέντρου και της περιφέρειας.

Τα 3 μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Λογαριασμού Επικούρησης Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε με καθαρό και σαφή τρόπο για τις πρόσφατες εξελίξεις και πιο συγκεκριμένα για όσα συνέβησαν στη Συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής στις 27/11/2017.

Τους τελευταίους μήνες, δίνουμε έναν αγώνα υπεράσπισης του Λογαριασμού Επικούρησης, που αποτελεί σημαντικό φορέα διασφάλισης TOU εισοδήματός των εργαζομένων μετά την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση αλλά και των συνταξιούχων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην Εθνική Τράπεζα.

Ο Επιστημονικός Σύλλογος, πιστός στις αρχές και τις αξίες του από την ίδρυσή του μέχρι τώρα, αγωνίζεται για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη του και όλοι οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα. Πρώτη προτεραιότητα για τον Σ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε. αποτελούν σήμερα τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, τα οποία πλήττονται ιδιαίτερα...